סלט כרוב סגול בתחמיץ עם מיונז ושמנת חמוצה לשבועות צמחוני ללא גלוטן

סלט כרוב סגול בתחמיץ עם מיונז ושמנת חמוצה לשבועות צמחוני ללא גלוטן:
לחתוך לארבע כרוב סגול קטן(חצי ק״ג)להוריד את הגזע המרכזי,
לחתוך לרבעי טבעות דקות ולקצוץ דקדק,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף 4 כפות חומץ 3 כפות מיץ לימון שליש כפית מלח הימלאיה כף סוכר לערבב,
לקווצץ עם הידיים תוך כדי מעיכה 5 דקות,
להוסיף 3 כפות מיונז ו 2 כפות שמנת חמוצה(27%) לערבב,
לתת לנוח במקרר לפחות שעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ